Om meg

Hvis du nylig har forvillet deg inn her på Juliafrika og aldri før har opplevd noe lignende, så lurer du kanskje litt på hvem jeg er.

JullStall 134

 

Jeg heter Julia, er 20 år og kommer fra Hvittingfoss. Jeg har blogget i snart to år, og skriver stort sett svada ingen vanlige mennesker i teorien har bruk for å lese. Jeg blir bitchy når jeg oppdager orddelingsfeil, men er ingen ekspert på området selv.  Dog er dette et område hvor jeg konstant steber etter perfeksjon. Jeg har aldri lært meg å stupe kråke, og jeg liker ikke sushi så veldig godt. Jeg lider av  Misophonia, som for meg utarter seg slik at jeg ikke takler å høre på at folk tygger. Banan er verst.

Jeg er dilettant på de fleste områder, men i mange tilfeller velger jeg å uttale meg likevel. Dog er jeg ekspert på det å være sexylubben. Jeg har hatt rosa hår, men til tross for dette tilber jeg hverken satan eller spaghettimonsteret altså. Hvor du lurer på noe mer utover dette kan du sende meg en melding på facebooksiden min HER, eller på juliafrika@hotmail.com. Men nå vet du i alle fall det viktigste. Klems!